teamwork

DE VOORDELEN VAN EEN DAMESTEAM?

DE VOORDELEN VAN EEN DAMESTEAM?

Een deal is leuk, maar wij zorgen voor een relatie voor de lange termijn!

We zijn geen jonge meiden meer – nou ja, in ons hoofd nog wel – maar we weten hoe het spel gespeeld moet worden. Wij weten als geen ander dat de accountmanagers aan tafel dienen te zitten bij potentiële klanten. Zij zijn te duur en moeten hun tijd niet verdoen met bellen. Vaak vinden ze het bellen niet eens leuk. Wij doen niet anders, de hele dag door. We stimuleren elkaar en we monitoren onze inspanningen. U heeft continu inzicht in de resultaten. En als we 1 ding hebben geleerd: we zijn een stuk gestructureerder dan de gemiddelde verkoper.

“WeCallForYou is het enige bedrijf in de ICT-wereld waar alleen vrouwen bellen“

Oh ja. Waarom werken er alleen vrouwen bij WeCallForYou? De ICT-wereld is nog steeds een wereld waar mannen de overhand hebben. Wij hebben eigenlijk altijd prettige gesprekken. Zeg nou zelf… hoe fijn vindt u het om een vrouwenstem te horen? En nee, we zijn geen ICT-specialisten maar kunnen een aardig woordje meepraten. Als er te technische vragen worden gesteld, is dit juist een signaal om een afspraak in te plannen. Zo simpel is dat. Heeft u enig idee wat u allemaal laat liggen?

Wilt u niks laten liggen? 

WILT U DEZE ZOMER JUIST EEN TANDJE BIJZETTEN EN LATER TEVREDEN ACHTEROVER LEUNEN? BEL ONS EENMALIG OP 06 55 10 53 01, DAN BELLEN WE VOORTAAN GRAAG VOOR U.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Meer publicaties