Home/Diensten

ONZE DIENSTEN

ACQUISITIE & LEADGENERATIE

(Koude) Acquisitie is nog steeds een effectieve manier van leadgeneratie, in de particuliere en de zakelijke markt. Eigen medewerkers zijn echter vaak huiverig om de telefoon op te pakken voor cold calling. Daarom is er WeCallForYou, een gedreven team specialisten die de acquisitie graag uit handen neemt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees meer.

Meer informatie

OPVOLGING & VOORBELLEN EVENTS

Eindelijk is het zo ver, het grootste evenement van het jaar voor je bedrijf. Nooit eerder organiseerde jullie zo’n omvangrijke bijeenkomst. De marketing en de externe projectleider waren er druk mee. Met één onderdeel is echter weinig rekening gehouden: het telefonisch contact vooraf en achteraf. Het voorbellen en de opvolging van events worden vaak niet meegenomen. Benieuwd welke resultaten wij al hebben behaald met telefonische werving en telefonisch onderzoek rondom events? Pak voor een keer eens zelf de telefoon op en geef WeCallForYou een bel.

Meer informatie

CALLMEANYTIME

Wie neemt bij jou de telefoon op buiten kantooruren of tijdens de pauze? Of is het bedrijf alleen tijdens kantooruren bereikbaar? CallMeAnytime fungeert volledig geautomatiseerd als back-up tijdens de vakanties, op drukke momenten of tijdens de pauzes of meetings van uw vaste team. Wij zetten de lijnen open van ’s ochtends 08:00 uur tot ’s avonds 22:00 uur en als u wilt op zaterdag. Ja, ook in de winter!

Meer informatie

TRAINING & COACHING

Professioneel kunnen telefoneren is de basis van elke zakelijke training. Hoeveel mensen we ook trainen of coachen, het gaat uiteindelijk om persoonlijke ontwikkeling. We leren medewerkers vaardigheden bij door te kijken, te luisteren, door concrete handvatten te geven, en door te leren welke vragen je zou moeten stellen. Benieuwd hoe WeCallForYou jouw team of medewerker efficiënter en met meer plezier kan laten werken? Bel ons dan eens.

Meer informatie

DATABASE VERRIJKING

Bij database verrijking wordt er onnodig tijd verspild met telefoontjes die niet aankomen en met calls die niets opleveren. Dat kan een bewuste keuze zijn en dan is het goed, maar laten we elkaar niet voor de grap houden. Vaak is het gewoon doodzonde. Wil je meer winst halen uit je database, zorg er dan voor dat je die data laat verrijken. Hoe meer je weet, hoe eenvoudiger het is om te scoren met je sales. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Bel WeCallForYou dan een keer, dan bellen wij voortaan graag voor jou.

Meer informatie