Stageopdracht afstuderen WeCallForYou telemarketing

Afstudeerstage Digital Marketing

Ambitieuze stagiair gezocht met hart voor online marketing

Ga jij een beetje stralen van online marketing, websiteoptimalisatie en contentcreatie en houd je ervan om naar meetbare resultaten toe te werken? Dan is die afstudeerstage Digital Marketing op je lijf geschreven.

Jouw afstudeeronderzoek bij WeCallForYou
In een markt die geregeerd wordt door telemarketingbureaus vol studenten, korte termijncontracten en uitgekauwde belscripts werkt WeCallForYou verrassend traditioneel. Een snelle verkoop is altijd het vieren waard, maar WCFY gaat voor structureel succes. Zaken doe je vanuit het hart en volgens afspraak. Uiteindelijk is het dié aanhouder die wint. WCFY ontzorgt en begeleidt haar opdrachtgevers, in vooral de ICT en duurzaamheid, met het doel om commerciële resultaten verbeteren. Om de propositie en tone of voice van de organisatie breder uit te kunnen dragen en meer online traffic te genereren, is WCFY op zoek naar een stagiair(e) digital marketing.

Aan de hand van jouw wensen en behoeften kunnen wij onze vraagstelling aanpassen. Jij wilt natuurlijk een mooie opdracht. Wij willen graag een bruikbaar advies. Je zou de opdracht, mits akkoord van de opleiding, zelfs in een korter tijdsbestek als duo kunnen invullen. Zo kun je beide een specialisatie oppakken en samen meerwaarde bieden. We zijn hoe dan ook benieuwd naar je aanpak.

Een aantal van de vraagstellingen m.b.t. de website:

Verkeer

 • Hoeveelheid maandelijkse bezoeken -> Hoe kan WeCallForYou haar jaarlijkse aantal online bezoeken laten groeien met X% in een periode van drie jaar om zodoende x aantal klanten uit het onlinekanaal te halen?
  • SEO-ranking? Organisch verkeer
 • Hoe kan WeCallForYou haar propositie uitdragen via de onlinekanalen en zo haar positionering in de zakelijke markt verstevigen?
  • Inzicht in informatiebehoefte doelgroep -> wat willen zij lezen online?

Conversieoptimalisatie

 • Hoe kan WeCallForYou meer bezoekers naar haar website trekken en zo X aantal strategiesessies houden en x nieuwe klanten overhouden in drie jaar?
 • Hoe kan WeCallForYou haar conversiepercentage voor strategiesessies met 20% laten groeien in een periode van drie jaar?

Customer Journey

 • Hoe kan WeCallForYou de online customer journey inrichten om X% meer offerte aanvragen te ontvangen in een periode van drie jaar?

Waar wij met jouw hulp graag achter komen

 • Wie is onze doelgroep nu precies?
 • Welke informatiebehoefte heeft deze doelgroep online?

 Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je bent zelfstandig, communicatief, sociaal vaardig, positief en commercieel ingesteld
 • Je zit in het laatste jaar van je hbo-opleiding en wil graag werkervaring opdoen en een zeer relevante stage-opdracht uitvoeren
 • Je hebt veel affiniteit met (online) marketing

Bedrijfsomschrijving

WeCallForYou is opgericht in mei 2014. De organisatie heeft haar kantoor gevestigd in Hoofdorp. Met 8 medewerkers houden zij zich bezig met het gehele salesproces van haar klanten. Wij bieden klanten de mogelijkheid om de acquisitie uit handen te geven, maar creëren ook waarde door salestrainingen, coaching en het opzetten van een salesstrategie voor haar klanten indien deze hier behoefte aan hebben. WeCallForYou onderscheidt zich met haar persoonlijke aanpak en flexibiliteit, zodat er perfect op de klantbehoefte ingespeeld kan worden.

Startdatum: 1 september 2021
Locatie: Hoofddorp
Uren: fulltime aan jouw afstudeeropdracht, uiteraard tegen een vergoeding van €300 per maand
Opleiding: relevante marketingopleiding als commerciële economie of communicatie

Meer informatie? Neem contact op met Monique Hoogkamer.
E: Monique@wecallforyou.nl
T: +31 6 55105301

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Meer publicaties