First Line Support

Loopt uw eerstelijns klantenservice vast door een stijgend aantal vragen via de telefoon, de chat en de socials? First Line Support van WeCallForYou zorgt ervoor dat uw specialisten zich snel weer kunnen bezighouden met de zaken waar hun expertise noodzakelijk is. Ons team neemt graag al die andere vragen over aan de voorkant. Weten wat dat oplevert voor alle partijen?

First Line Support begint bij samenwerken

Wanneer we vanuit WeCallForYou bedrijven en instellingen ondersteunen met First Line Support dan betekent dat in eerste instantie intensief samenwerken. We worden een verlengstuk van uw klantenservice en dat vergt afstemming. We maken heldere afspraken over welke vragen we wel en welke we niet direct kunnen beantwoorden en bij welke afdeling we moeten zijn als een kwestie specialistische kennis behoeft. Dat we starten met die afspraken, betekent niet dat we daarin geen stappen zetten. Doordat we steeds meer kennis opbouwen door de gesprekken met uw team en met uw klanten, kunnen we desgewenst steeds meer oppakken.

Die groei houdt ook in dat we structureel contact onderhouden met uw organisatie. Uw specialisten delen hun kennis met ons team en investeren op deze wijze in hun eigen werk. In de praktijk zien we dat we dat specialisten vooral met specialistische zaken bezig willen zijn. De echt ingewikkelde technische vragen komen dus bij uw techneuten terecht, alle FAQ’s worden door WCFY getackeld. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld commerciele of financiele vragen.

Beter scoren in de reviews

We zijn als consument gewend geraakt aan direct antwoord, verwend misschien zelfs wel. Voor 23:00 uur bestellen is morgen in huis, een chat sturen en meteen antwoord krijgen, u vraagt wij draaien. Die ervaring zorgt er ook voor dat we minder geduld hebben met z’n allen. 24/7 bereikbaar zijn is een uitdaging die niet altijd invulbaar is. Maar je wachtlijsten onnodig op laten lopen is ook geen optie. Wij maken mensen blij. Klanten aan de telefoon die zich daadwerkelijk gehoord voelen, klantenservice medewerkers die eindelijk weer aan hun werkzaamheden toekomen en managers en eigenaren die zien dat de resultaten beter worden. Blije werknemers werken effectiever, blije klanten delen positieve ervaringen. Zeker online! We kunnen gerust stellen dat een klantenservice die op orde is direct zorgt voor betere reviews.

Benieuwd hoe we dat ook voor uw organisatie kunnen inrichten? Lees de case van Levi van de Ven van 365zon maar eens of neem contact met ons op via de telefoon. We houden wel van een goede belafspraak.