Women Only WeCallForYou

Women only?!

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Een dag die in het teken staat van solidariteit en van strijdbaarheid van vrouwen in de hele wereld. In 1912 werd de eerste editie gevierd in Nederland. Arbeid en kiesrecht voor vrouwen waren de belangrijkste thema’s. Nog altijd is er strijd en nog altijd is er veel te winnen, ook in Nederland. Des te trotser zijn wij op alle overwinningen die we zelf hebben mogen vieren in de afgelopen jaren.

De start van WeCallForYou, steeds weer nieuwe uitdagingen, de uitbreiding van het team met alleen maar sterke, zelfbewuste vrouwen en de groei van een ongelooflijk inspirerend netwerk van ondernemers. Vrouwen die met hart en ziel werken aan en voor prachtige bedrijven, vrouwen die het verschil maken in de ICT en de energietransitie, voorlopers met toekomstvisie en tegelijkertijd aandacht voor detail.

Wij geloven in de kracht van ieder individu, los van afkomst, overtuiging of geslacht. Binnen WeCallForYou ervaren we die kracht dagelijks. In kennis en kunde, in een luisterend oor en in de enorme daadkracht van ons team. Solidair en strijdbaar, dat past ons wel.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Meer publicaties