WeCallForYou autoriteit call it clever

Autoriteit

EEN UNIFORM MAAKT NOG GEEN SPECIALIST

Je hoort nog wel eens dat vrouwen minder rationeel zijn dan mannen en zich meer door hun gevoelens laten leiden. Hierdoor zouden technologie en exacte wetenschappen meer voor mannen weggelegd zijn. Wij weten wel beter en laten dit al jaren zien met onze expertise en autoriteit op het gebied van inbound en outbound gesprekken binnen de ICT en duurzame energie. Wel met, maar niet alleen door, een vrouwelijke glimlach en het voeren van oprechte gesprekken. Maar ook door de markt en onze concurrenten voor te blijven. Hoe? Door blijvend te investeren in kennis en het uitvoeren van marktonderzoek. Zo zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest met het in kaart brengen van de markt van zonne-energie-opslag.

Autoriteit is niet alleen goed voor het zelfvertrouwen van de verkoper. Het helpt bij het wegnemen van onzekerheden bij uw prospects. Dagelijks moeten we honderden beslissingen maken en autoriteiten helpen ons om deze keuzes makkelijker te maken. We zijn nou eenmaal geneigd om iemand sneller te vertrouwen die deskundig is op een gebied waar we dat zelf niet zijn. Zo prediken vrouwen en mannen in witte jassen op tv nieuwe tandpasta en vaatwastabletten en adviseren karakters met overalls over het sterretje in je voorruit. Zo’n uniform werkt dus. Maar belangrijker, zeker via de telefoon, is dat we de juiste kennis hebben en die ook kunnen overbrengen. Rationeel dus, en niet met trucjes.

Daarin zijn wij anders dan het doorsnee telemarketingbureau. Iedereen snapt inmiddels wel dat die uniforms op tv niet echt zijn. Autoriteit kun je niet faken. Benieuwd wat we te vertellen hebben en of we mee kunnen praten over de zaken die voor uw klanten belangrijk zijn? Laten we dan gewoon eens afspreken met elkaar. Daar hoeft geen autorit aan pas te komen.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

Meer publicaties