Home/Het team

WIE ZIJN WIJ

Monique

MONIQUE

“Met meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing in de ICT, kan ik wel zeggen dat mijn hart en passie hier liggen. Ik bel met een glimlach en dat is hoorbaar. Ik spiegel mij aan de andere kant en ga een conversatie aan, wat altijd erg op prijs wordt gesteld. Koude acquisitie zet ik graag om in warme leads.”

Nicolien

NICOLIEN

“Bellen is voor mij samenwerken en dat geeft mij zoveel plezier! Met mijn betrokkenheid en enthousiasme maak ik echt contact. Op deze manier gebruik ik mijn ervaring bij al onze opdrachten en ik blijf scherp zodat ik bij het coachen en trainen anderen kan helpen. Dus bel me eens!”

.

Maxim

MAXIME

De juiste gegevens van uw potentiële klanten zijn een essentieel beginpunt om vervolgens effectief te kunnen bellen. Ik zorg bij WeCallForYou voor diverse ondersteuningen waaronder het opbouwen van een kwalitatief hoogwaardige dBase.

Meri

MARY

Klanten op een vriendelijke manier te woord staan is een van de leukste dingen van werken bij WeCallForYou. Het is niet te vergelijken met andere bedrijven die alleen maar op opdrachten uit zijn en daardoor op een dwingende manier een gesprek aangaan. Zo werken wij dus niet. Wij werken juist met onze klanten samen waardoor wij onderdeel van het bedrijf worden en het ons werk er alleen maar leuker op maakt en daardoor ook succesvol zijn in het behalen van resultaten. Dat doen we met een heel fijn team waardoor ik iedere morgen met een goed humeur naar mijn werk ga en met een glimlach mensen te woord sta.

Edit.zwartwit LowRes 2 van 2 2

CHER

Het werk bij WeCallForYou is totaal niet te vergelijken als het werk bij een koud en grijs kantoor. Het werken bij WeCallForYou is het voeren van plezierige gesprekken, dat beloond wordt met het gevoel om succesvol te zijn.

Onze werkzaamheden zijn voornamelijk het verkrijgen van een band met de klant. Wij richten ons daarom ook op het verkrijgen van informatie en bieden onze diensten op maat aan de klant. Door een glimlach te vertonen door de telefoon heen, biedt je altijd succes.

Chantal

CHANTAL

“Het allerleukste aan bellen vind ik de sales. Uiteindelijk is een kwalitatieve afspraak ook een sale voor de klant. Dit gecombineerd en werkzaam zijn in een fijn team is voor mij het allerleukste.”

Commercieel medewerkster

NIEUWE COLLEGA

Goed nieuws, we zijn hard aan het groeien en hebben weer plek voor een nieuwe collega op ons nieuwe kantoor in Hoofddorp. Ben je commercieel en zoek je een parttime (2 tot 4 dagen) baan, dan spreken we je graag. Ervaring is geen vereiste maar wel fijn. In een leuk team waar we maandelijks een heerlijke lunch hebben en leuke uitjes zoeken we jou!