Home/Het team

WIE ZIJN WIJ

Monique

MONIQUE

“Met meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing in de ICT, kan ik wel zeggen dat mijn hart en passie hier liggen. Ik bel met een glimlach en dat is hoorbaar. Ik spiegel mij aan de andere kant en ga een conversatie aan, wat altijd erg op prijs wordt gesteld. Koude acquisitie zet ik graag om in warme leads.”

Nicolien

NICOLIEN

“Bellen is voor mij samenwerken en dat geeft mij zoveel plezier! Met mijn betrokkenheid en enthousiasme maak ik echt contact. Op deze manier gebruik ik mijn ervaring bij al onze opdrachten en ik blijf scherp zodat ik bij het coachen en trainen anderen kan helpen. Dus bel me eens!”

.

Meri

MARY

Klanten op een vriendelijke manier te woord staan is een van de leukste dingen van werken bij WeCallForYou. Het is niet te vergelijken met andere bedrijven die alleen maar op opdrachten uit zijn en daardoor op een dwingende manier een gesprek aangaan. Zo werken wij dus niet. Wij werken juist met onze klanten samen waardoor wij onderdeel van het bedrijf worden en het ons werk er alleen maar leuker op maakt en daardoor ook succesvol zijn in het behalen van resultaten. Dat doen we met een heel fijn team waardoor ik iedere morgen met een goed humeur naar mijn werk ga en met een glimlach mensen te woord sta.

Chantal

CHANTAL

“Het allerleukste aan bellen vind ik de sales. Uiteindelijk is een kwalitatieve afspraak ook een sale voor de klant. Dit gecombineerd en werkzaam zijn in een fijn team is voor mij het allerleukste.”

Eleonora WeCallForYou

ELEONORA

Na 30 jaar ervaring aan de telefoon in zowel sales als dienstverlenend ben ik nu werkzaam bij WeCallForYou. WeCallForYou is een bedrijf waar iedereen zich thuis voelt. Ook met de vele ervaring die ik heb op communicatiegebied, leer ik elke dag nog bij en ga ik met plezier naar mijn werk.

Bij WeCallForYou ga ik voor de dienstverlening die iedere klant verdient. Ik voel me daadwerkelijk een verlengstuk van het bedrijf waarvoor we zijn ingehuurd. Met deze betrokkenheid behalen we dan ook de beste resultaten. Al met al een leuk bedrijf met leuke en interessante klanten en een betrokken werkgeefster voor haar werknemers.

Marsha WeCallForYou

MARSHA

Het werken bij WeCallForYou is gezellig en geeft mij een goed en tevreden gevoel als ik terug in de auto naar huis rijd. Ik denk dan aan de leuke gesprekken die ik die dag heb gehad met hele verschillende mensen. Het is elke dag anders, maar elke dag is leuk!

Het team bestaat uit verschillende vrouwen, allemaal gezellig en hardwerkende meiden die stuk voor stuk het beste in zichzelf naar boven halen voor Monique, haar bedrijf en onze opdrachtgevers.

Commercieel medewerk(st)er

NIEUWE COLLEGA

Goed nieuws, we zijn hard aan het groeien en hebben weer plek voor een nieuwe collega op ons nieuwe kantoor in Hoofddorp. Ben je commercieel en zoek je een parttime (2 tot 4 dagen) baan, dan spreken we je graag. Ervaring is geen vereiste maar wel fijn. In een leuk team waar we maandelijks een heerlijke lunch hebben en leuke uitjes zoeken we jou!

Solliciteren!
Commercieel medewerk(st)er

MEDEWERKER KLANTENSERVICE

Op zoek naar een flexibele (bij)baan in een jonge, dynamische omgeving? We zoeken een medewerker klantenservice die onze opdrachtgever een stap verder helpt in het dagelijkse klantcontact. Jij vindt het dan ook leuk om mensen te helpen. Je bent sociaal, oplossingsgericht en communicatie, tja, dat is voor jou appeltje-eitje.

Solliciteren!