Over ons

Bij WeCallForYou geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Met tientallen jaren ervaring nemen we graag de zorgen uit handen en begeleiden we u naar een verbetering van uw commerciële resultaten. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe markten, het introduceren van nieuwe producten of diensten, of het opvolgen van potentiële leads, wij staan voor u klaar.

Bij ons draait alles om u. We staan klaar om u te begeleiden naar langdurige klantrelaties en betere commerciële resultaten.

In een wereld vol telemarketingbureaus met korte termijnvisies, kiezen wij voor een meer traditionele benadering. Wij streven naar structureel succes, niet alleen naar snelle verkopen. Onze jarenlange ervaring en ons onmisbare onderbuikgevoel maken ons uniek. Ontdek hoe we samen uw doelen kunnen verwezenlijken.

“Zaken doe je vanuit het hart en volgens afspraak.
Uiteindelijk is het dié aanhouder die wint”

Waar kan WeCallForYou u mee helpen?

Koude acquisitie

Iedereen herkent dit wel: geen tijd, geen zin, koudwatervrees. Er is altijd een reden om niet te beginnen met acquisitie. Wij doen niet anders maar geloven eerlijk gezegd ook niet in koud bellen. Nee, echt niet! Door onze warme benadering staan mensen open voor een gesprek. Niet altijd wordt er direct een afspraak ingepland, maar wij zorgen ervoor dat uw merk wordt onthouden. Dat wanneer er een opportunity is, deze potentiële klant aan u denkt. Vele organisaties gingen u voor… waarom wachten met starten?

Structurele, telefonische acquisitie bij bv een productlancering

Om bij te blijven in de markt, heeft u een nieuwe oplossing ontwikkeld op het gebied van duurzaamheid (warmtepompen of accu’s) en IT (security, gebruik van AI). Maar hoe worden uw klanten hierover geïnformeerd? Via een nieuwsbrief misschien of via uw social kanalen? En belt u wel? Weet u echt hoe uw product of dienst wordt ontvangen? Door specifieke campagnes na te bellen, weet u wat er speelt en kunt u inspelen op nieuwe kansen.

Het complete concept – inbound en outbound

Tijdens een campagne, is er niet altijd iemand telefonisch beschikbaar. Uw telefoon wordt naar ons doorgeschakeld. En omdat wij met uw campagne of project bezig zijn, weten we van de hoed van de rand. We kunnen uw potentiële klanten direct antwoord geven op de meeste vragen en de eerste fase van de verkoop oppakken. Opvolging per email, beheer van uw inbox en eventueel de chatbox, behoren tevens tot ons dienstenpakket. Wij merken dat steeds meer van onze klanten dit zeer op prijs stellen.

Projectmatige acquisitie

Het evenement is voorbij. Na maanden van voorbereiding en een flinke investering bleek het event een succes. Het was druk op de stand, de account managers waren blij met de gesprekken. Nu wil marketing graag weten hoeveel leads het event heeft opgebracht. Helaas moeten de accountmanagers vaak hun opgelopen achterstand inhalen na een beurs of event en gaan ze op maandag snel over tot de orde van de dag. De leads blijven liggen, marketing is teleurgesteld en er komen geen tot weinig nieuw klanten uit. Zonde! Laat ons uw evenement opvolgen en wij zorgen voor volle agenda’s. Iedereen tevreden!

Databaseverrijking

Des te beter de kwaliteit van uw dBase, des te hoger de scoringskans op nieuwe klanten. Niet alleen voor de korte maar ook voor de langere termijn. Als u zorgt dat uw dBase up-and-running is, kan er snel en effectief op gebeld worden. WeCallForYou zorgt ervoor dat uw database op orde komt EN blijft. Laat die kans niet liggen.

Coaching/training sales- en account managers

Wij leren uw team graag de fijne kneepjes van het vak, zodat uw mensen, net als wij, met een glimlach aan de slag gaan! Wat is het scenario als u niks doet?

“Kies voor sales op de lange termijn en focus op structureel, persoonlijk contact”
Wat maakt WeCallforYou bijzonder?

Persoonlijk contact

Wij zijn geen callcenter maar hebben persoonlijk contact. Met normen en waarden hoog in het vaandel en contact op allerlei niveaus of het nu gaat om directeuren, CEO’s of managers met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Door met u mee te denken worden de juiste vragen gesteld. Wij verdiepen ons in uw bedrijf, dat vinden wij niet meer dan normaal. Wij communiceren op elk niveau en spiegelen ons aan de andere kant van de lijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing hebben wij een toegevoegde waarde. Samen lichten wij u uw unieke punten uit en benoemen deze. Ook kijken wij wat de concurrentie doet, zodat wij goed voorbereid zijn. Wij hebben vertrouwen in uw bedrijf en uw product, dit is merkbaar en komen hierdoor professioneel over. Uiteindelijk worden wij onderdeel van uw bedrijf en alleen op deze manier kunnen wij uw product het beste verkopen. Aan het einde van het project, ontvangt u van ons een eindrapportage. Hierin kunt u allerlei soorten informatie terugzien/vinden. Al mijn klanten hou ik warm via LinkedIn. Ik heb een uitgebreid netwerk en zorg dat ook zij op de hoogte blijven van uw activiteiten.

icoon 3

Maak vandaag nog een afspraak met ons team en ontdek hoe WeCallForYou uw bedrijf kan helpen groeien!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.