WeCallForYou Solar Solutions Expo 2023

WeCallForYou heet u van harte welkom

beurs wcfy

Solar Solutions Expo 2023

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2023 neemt WeCallForYou weer deel aan vakbeurs Solar Solutions International in Expo Haarlemmermeer. Bezoek ons hier op stand E7! Nog geen kaarten? Namens WeCallForYou bieden we u gratis kaarten aan.

Komt u nog even bij ons op de lijn? We spreken u graag!

Over ons

WeCallForYou is expert in (koude) acquisitie, klantcontact en first line support voor organisaties die zich bezighouden met duurzaamheid. Wij merken dat persoonlijk contact steeds waardevoller wordt. Echt luisteren naar elkaar, behoeftes en wensen filteren en gestructureerd opvolgen, zijn essentieel. Een vriendelijke stem, een lach én gevat reageren zorgen voor de belangrijke gun- en funfactor. Ons team werkt vanuit het hart en met decennia aan ervaring. Dat is waarom we continu boven de benchmarks scoren.

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa

WeCallForYou staat op de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In deze razendsnelle solar-sector is het belangrijk om mee te gaan met de actualiteit. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions International alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Solar Solutions International vindt Duurzaam Verwarmd plaats, de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Zo kunt u zich in een klap laten informeren over zowel duurzame energieopwekking als verwarming, ook hierin kan WeCallForYou ondersteunen.

Openingstijden:

Dinsdag 14 maart: 10:00 – 17:00
Woensdag 15 maart: 10:00 – 17:00
Donderdag 16 maart: 10:00 – 17:00

Locatie:

Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen-Amsterdam