Home/Aanmelden voor Solar Solutions Beurs
Solar-banner-WeCallForYou

WeCallForYou heet u van harte welkom op de Solar Solutions Expo!

beurs wcfy

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 april 2022 neemt WeCallForYou deel aan vakbeurs Solar Solutions International in Expo Haarlemmermeer. Bezoek ons hier op stand E7! Nog geen kaarten? Namens WeCallForYou bieden we u gratis kaarten aan.

Wilt u ons uitgebreid kunnen spreken onder het genot van een lekker kopje koffie? Plan dan hier tijd in en we zorgen dat de koffie klaar staat.

Over ons

WeCallForYou is expert in (koude) acquisitie en klantcontact voor organisaties die zich bezighouden met duurzaamheid. Wij merken dat persoonlijk contact steeds waardevoller wordt. Echt luisteren naar elkaar, behoeftes en wensen filteren en gestructureerd opvolgen, zijn essentieel. Een vriendelijke stem, een lach én gevat reageren zorgen voor de belangrijke gun- en funfactor. Ons team werkt vanuit het hart en met decennia aan ervaring. Dat is waarom we continu boven de benchmarks scoren.

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa

WeCallForYou staat op de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In deze razendsnelle solar-sector is het belangrijk om mee te gaan met de actualiteit. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions International alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Solar Solutions International vindt Duurzaam Verwarmd plaats, de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Zo kunt u zich in een klap laten informeren over zowel duurzame energieopwekking als verwarming, ook hierin kan WeCallForYou ondersteunen.

Openingstijden:

Dinsdag 12 april: 10:00 – 18:00
Woensdag 13 april: 10:00 – 18:00
Donderdag 14 april: 10:00 – 17:00

Locatie:

Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

AANMELDEN BEURS